Assembly este acel tip de aplicație la care nu poți renunța ușor dacă îți place să creezi. Este o aplicație destinată pasionaților de grafic design. Cu Assembly poți crea imagini vectoriale care pot fi salvate în diferite formate printre care si SVG, ceea ce e un lucru fain ținând cont că majoritatea editoarelot grafice operează cu acest tip de format.

Aplicația este una simplu de folosit, putând să te concentrezi mai mult pe creat logo-uri sau iconuri decât să înveți cum se folosește aplicația.

Assembly și-a câștigat deja foarte mulți fani până acum.

Imaginile făcute cu această aplicație pot fi distribuite pe rețele de socializare cum ar fi Instagram direct din panoul de administrare, ceea ce este un plus.

Câteva lucruri tehnice despre aplicație ar fi faptul că utilizează forme și linii care pot fi utilizate pentru a compune imagini (de unde și numele de Assembly).
Acestea pot fi scalate, iar lungimea sau lățimea pot fi editate, la fel ca și culoare sau opaciatatea. Ca un plus, acestora li se pot adăuga umbre (back shadow) iar strock-ul poate fi editat și el.

Această aplicație este disponibilă doar pentru dispozitivele ce rulează iOS.

Link

Mai jos videoul de prezentare și una din hai să-i zic, creațiile mele.